S350x23.8 inci kabeh-ing-siji
  • Air ProS350x23.8 inci kabeh-ing-siji
  • Air ProS350x23.8 inci kabeh-ing-siji
  • Air ProS350x23.8 inci kabeh-ing-siji
  • Air ProS350x23.8 inci kabeh-ing-siji

S350x23.8 inci kabeh-ing-siji

S350X minangka FHD tanpa kerangka 23.8 inci Kabeh ing siji komputer sing ndhukung ODD / grafis diskret / maca kertu lan panel tutul kapasitif 10 sing nyata, iku pancen multi-fungsi Kabeh ing siji komputer sing dirancang kanggo tender pemerintah, kantor, hiburan omah lan komersial, sampeyan uga bisa milih posisi sing bisa disetel kanthi dhuwur supaya duwe sudut pandang sing beda, kayata munggah lan mudhun, muter kiwa lan tengen kanthi 45 derajat, iku komputer super aio kanggo sampeyan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Komputer AIO

1. Pambuka Produk23.8 inci FHD tanpa kerangka Kabeh ing siji komputer

S350X minangka FHD tanpa kerangka 23.8 inci Kabeh ing siji komputer sing ndhukung ODD / grafis diskret / maca kertu lan 10 panel sentuh kapasitif sing jelas, pancen multi-fungsi Kabeh ing siji komputer sing dirancang kanggo tender pamrentah, kantor, hiburan omah lan komersial, sampeyan uga bisa milih posisi sing bisa disetel dhuwur supaya bisa ndeleng kanthi beda amba, kayata munggah lan mudhun, muter kiwa lan tengen kanthi 45 derajat, iku super aio komputer kanggo sampeyan.


2. Fitur ringkes23.8 inci FHD tanpa kerangka Kabeh ing siji komputer

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; / Pentium & reg; / Skylake / Kabylake / Geminilake / CoffeelakeCPU

â € ¢ AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

â € ¢ Layar LCD asli FHD 1920 * 1080P

â € ¢ Ukuran tampilan 23.8â € ™ â € ™

â € ¢ ODD lan kertu grafis diskret ora sah

â € ¢ Dhukungan kertu maca lan tutul tutul 10

â € ¢ VESA dipasang 100 * 100mm

3. Parameter Produk (Spesifikasi) komputer AIO

Ukuran Tampilan

23.8â € ™

Cilik

Kasus Plastik ABS

Werna

Ireng / Putih

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

Full HD 1920 * 1080P

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W / 90W / 120W / 150W

GPU

Grafis integral / grafis diskrit


Motherboard

17 * 17cm ITX Mini Tipis

Intel & reg; J3160 / J1900 / Apollo link / GeminiLake / H81 / B85 / H110 / H310C / B360 / H410 / ......

AMD & reg; A300 / A320 / B550 ......

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung ing papan liya)

Port I / O sisih

USB2.0 * 2 (standar)

Pamaca kertu

Nggih

CPU

Intel & reg; Atomâ „¢ / Celeron & reg; / Pentium & reg; / Coreâ„ ¢ / Skylake / Kabylake / Coffeelake i3 i5 i7 (opsional)

AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD (opsional)

Tutul

10 tutul capacitive nuding

Drive Optik

Nggih

VESA WALL MOUNT

100 * 100mm

Mouse & Keyboard

Mouse keyboard / Kabel nirkabel (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora Ana (Kompatibel)

Sudut Miring

-3Â ° â € ”20Â °

Bobot net

5,5kg

Bobot reged

6.8kg

Ukuran karton

550 * 143 * 454mm

Suhu operasi

0â „ƒ- 60â„ ƒ

Asor

80%


4. Fitur Produk lan Aplikasi komputerAIO

Contone, fitur produk komputer kabeh-ing-siji shang Series:

1. Desain struktur integral Intel & reg; standar

2. Ultra-tipis tanpa wates

3. Dhukungan alloy aluminium poros puteran kaping pindho

4. 1920 * 1080 Layar HD HD sing kurang bezel

5. Ndhukung bolongan gantung tembok 100 * 100mm VESA

Aplikasi produk:

Kantor bisnis, hiburan video, pendhidhikan lan pengajaran, kustomisasi industri

5.Rincian Produk komputer AIO



6.Kualifikasi Produk21.5 inci HDall Lengkap ing siji pc

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo kualifikasi ensuretheir kanggo umume pasar ing donya.

 

7. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka HD Full HD 21.5 ing siji pc

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina

20ft

20ft

20ft

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.



8. FAO komputer FAO

Ora duwe kekuwatan

Priksa manawa adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa kabeh PC ora ana ing mode "turu" utawa mode "siyaga".

Ora Ana Jaringan

Priksa kabel jaringan banjur bisa nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.

Tags Panas: S350x23.8 inci kabeh-ing-siji, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.