S250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO
  • Air ProS250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO
  • Air ProS250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO
  • Air ProS250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO
  • Air ProS250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO

S250X Kabeh-ing-siji Komputer AIO

S250X minangka komputer AIO sing ndhukung grafis ODD / diskret lan maca kertu, kalebu komputer AIO multi-fungsi kanggo tender pamrentah, kantor, hiburan omah, sampeyan uga bisa milih posisi sing bisa disetel dhuwur kanggo nduwe sudut pandang sing beda, kayata munggah lan mudhun, muter kiwa lan tengen ing 45 derajat, iku komputer super aio kanggo sampeyan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka komputer AIO

S250X is an AIO computer that support ODD/discrete card and card reader, it’s a multi-function AIO computerfor government tender, office, home entertainment, you can also choose a height adjustable stand to have the different Viewing angle, such as up and down, rotating left and right at 45 degree, it is a super aio computer for you.


2. Fitur ringkes komputerAIO

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; / Pentium & reg; / Skylake / Kabylake / Geminilake / CoffeelakeCPU

â € ¢ AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

â € ¢ Layar LCD asli FHD 1920 * 1080P

â € ¢ Tampilan ukuran 21.5â € ™

â € ¢ ODD lan kertu grafis diskret ora sah

•Support card reader

â € ¢ VESA dipasang 75 * 75mm


3. Parameter Produk (Spesifikasi) komputer AIO

Ukuran Tampilan

21,5â € ™

Cilik

Kasus Plastik ABS

Color

Ireng / Putih

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

Full HD 1920 * 1080P

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W / 90W / 120W

GPU

Grafis integral / grafis diskrit


Motherboard

17 * 17cm ITX Mini Tipis

Intel & reg; J3160 / J1900 / Apollo link / GeminiLake / H81 / B85 / H110 / H310C / B360 / H410 / ......

AMD & reg; A300 / A320 / B550 ......

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung ing papan liya)

Port I / O sisih

USB2.0 * 2 (standar)

Card reader

Nggih

CPU

Intel & reg; Atomâ „¢ / Celeron & reg; / Pentium & reg; / Coreâ„ ¢ / Skylake / Kabylake / Coffeelake i3 i5 i7 (opsional)

AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD (opsional)

Tutul

Ora ana

Drive Optik

Nggih

VESA WALL MOUNT

75 * 75mm

Mouse & Keyboard

Mouse keyboard / Kabel nirkabel (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora Ana (Kompatibel)

Sudut Miring

-3 ° â 20 °

Bobot net

4,0kg

Bobot reged

6.0kg

Ukuran karton

550 * 143 * 454mm

Suhu operasi

0â „ƒ- 60â„ ƒ

Asor

80%


4. Fitur Produk lan Aplikasi ngetrapake AIOr

Contone, fitur produk komputer kabeh-ing-siji shang Series:

1. Desain struktur integral Intel & reg; standar

2. Ultra-tipis tanpa wates

3. Dhukungan alloy aluminium poros puteran kaping pindho

4. 1920 * 1080 Layar HD HD sing kurang bezel

5. Ndhukung bolongan gantung tembok 75 * 75mm VESA

Aplikasi produk:

Kantor bisnis, hiburan video, pendhidhikan lan pengajaran, kustomisasi industri

5.Rincian Produk komputer AIO


6. Kualifikasi Produk 21.5 inci Full HD kabeh ing siji pc

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo njamin kualifikasi kanggo umume pasar ing saindenging jagad.


7. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani Full HD 21.5 inci kabeh ing siji pc

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina

20ft

20ft

20ft

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.





8. FAO komputer FAQ

Ora duwe kekuwatan

Priksa manawa adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa kabeh PC ora ana ing mode "turu" utawa mode "siyaga".

Ora Ana Jaringan

Priksa ing kabel jaringan bisa sukses nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.

Tags Panas: S250X All-in-one AIO Computer, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.