Bayangake Vision bisa menehi ciri khas aplikasi tutul kabeh-ing-siji ing mal blanja

2020/10/10

Nalika biasane menyang mall, kita bakal weruh mesin tutul kabeh sing digunakake ing pusat blanja. Pelanggan sing cepet kepincut menyang mall kanthi kaendahan lan modis. Sampeyan mung kudu nutul layar nganggo driji. Bakal cepet ngandhani apa sing pengin dingerteni, trep, Operasi cepet lan panggunaan bisa menehi pelanggan luwih akeh layanan. Serial cilik tutul kabeh-ing-siji yaiku perkenalan khusus sampeyan.


20190327103846_794.jpg

Panggunaan akeh layar tutul kabeh-ing-siji nyedhiyakake pangguna kanthi akeh layanan lan pitulungan sing trep lan efisien, bisa nambah citra bisnis kanthi sakabehe, narik luwih akeh bisnis, lan nuwuhake penyelidikan informasi tradisional masarakat.

1. Manajemen terminal: ndhukung urip lan mateni jarak adoh, ngalih wektu; ndhukung upgrade lan nganyari jarak adoh; ngawasi wektu nyata keamanan terminal lan konten siaran.

2. Sunting program: Layar bisa ngethok wilayah apa wae lan bisa nambah tautan tutul; ndhukung video / gambar / subtitle / logo / tanggal lan wektu minggu / cuaca lan wilayah liyane kanthi sampurna kanggo kombinasi layar pamisah gratis; ndhukung kurs wektu nyata, antrian nomer telpon, data TV Asing kayata penyiaran, warta lan kaca HTML.

3. Manajemen program: Program sing beda-beda bisa dikompilasi dadi dhaptar lagu, lan pratinjau uga bisa disetel; program bisa nyetel tanggal lan wektu dolanan, dolanan sing dijadwalake, penetrasi wektu nyata, lsp; dhukungan dhaptar lagu utuh, klompok utawa jomblo.

4. Kanthi fungsi pitakon interaktif: area tutul wis diatur kanthi bebas lan tata letak fleksibel; gambar latar mburi desain gratis, tombol tutul desain gratis. Area tutul bisa berupa gambar, sing bisa dadi kaca web. Yen ora ana sing ndemek, layar tampilan kanthi otomatis bakal mlumpat kanggo nuduhake video iklan / utawa kanthi aktif mlumpat menyang homepage.

Ing ndhuwur minangka kabeh konten sing diwenehake kanggo sampeyan, muga-muga bisa migunani banget. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, sampeyan bisa nelusuri situs web.

Shenzhen Imagin Vision Technology Co., Ltd. didegaké ing Januari 2008, fokus ing riset lan pangembangan, manufaktur lan penjualan produk komputer anyar ing pasar domestik lan manca; sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan saiki saiki Kabeh-ing-siji komputer, multi-tutul kabeh, kafe Internet lan game kabeh, komputer mini industri lan komputer cloud desktop duwe pengalaman pangembangan produk sing akeh lan kapabilitas pabrik sing kuwat . Saiki, produk kita akeh digunakake ing macem-macem industri, kayata: pendhidhikan, kantor, hotel, game e-olahraga, sistem CASINO, lapangan hiburan medis lan omah.

Nggawe nilai nyata kanggo para pelanggan minangka tujuan perusahaan. Perusahaan kasebut mesthi setya ningkatake pangembangan produk lan kemampuan inovasi kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan lan macem-macem. Perusahaan kita njaga hubungan pasokan lan kerjasama teknis sing cedhak karo pemasok hulu kayata Intel, Gigabyte, Asus, BOE lan Samsung. Nalika fokus ing sistem rantai pasokan, perusahaan menehi perhatian banget marang nilai pelanggan lan pelanggan. Perusahaan iki wis kerja sama karo akeh bisnis ODM merek domestik lan manca gedhe, kayata merek tampilan kondhang ViewSonic & reg; lan perusahaan AS ndhaptar AMAYA GAMING & reg;, lan merek domestik sing misuwur GreatWall & reg; , Hedy & reg ;, ZTE ZTE & reg ;, lsp; wiwit 2015, perusahaan wiwit fokus ing konstruksi saluran domestik lan penjualan merek independen "Bayangkan Vision ThinkView & reg;" kabeh-ing-siji komputer lan e-olahraga komputer kabeh-ing-siji. Produk "Unik; Awet, Awet," uga ditrima dening para pelanggan.