Pandhuan pangguna kanggo komputer kabeh-ing-siji

2020/10/10

All-in-one utamane minangka wujud komputer anyar sing nggabungake host lan tampilan. Regane kabeh-siji ing pasar uga beda, nanging akeh pengalaman sing regane murah banget, mula umume mung nyaranake panggunaan produk mewah kabeh, pengalaman luwih apik. Amarga kabutuhan nyambut gawe, aku tuku komputer imajinatif kabeh-ing-siji, yaiku sing paling dhuwur.

Ana akeh wong kaya aku sing tiba-tiba kontak karo peralatan anyar, nanging dheweke kudu nggunakake kanthi cepet. Iki sebabe aku nulis artikel iki dina iki. Muga-muga bisa mbantu sampeyan supaya peralatan sampeyan luwih cepet.

Sadurunge milih mesin kabeh-siji, sampeyan kudu mikirake kabutuhane. Yen sampeyan pengin ngrasakake game online kanthi skala gedhe utawa game mandhiri, luwih becik tuku konsol desktop jinis game, nanging yen sampeyan pengin main "League of Legends" lan syarat konfigurasi liyane, dudu game sing gedhe banget, lan Bayangake kabeh-ing-siji isih bisa. Kajaba iku, ing adegan kantor, produk kayata Imagining all-in-ones luwih nyaman, utamane kanggo wong kaya aku sing butuh persyaratan desain presisi tinggi lan khusus. Konfigurasi dhuwur kabeh bisa nambah efisiensi kerja.


All-in-one computer

Deleng dhisik konfigurasi. Umume, sing paling dhuwur kabeh-ing-siji pemroses nggunakake i5. Kanggo kertu grafis, kita mbayangake yen digunakake komputer kabeh-ing-siji GT1050 lan duwe résolusi 1920 * 1080P. Iki minangka pitulung gedhe kanggo gaweyanku. Tampilan gambar sing alus isih penting banget.

Yen konfigurasi cocog karo persyaratan, deleng teknologi aplikasi khusus ing komputer kabeh-ing-siji, sing umume tampilan lan efek swara. Contone, mesin Bayangkan kabeh-ing-siji nggunakake efek swara Bel Canto, gamut warna sudhut lan teknologi liyane, sing migunani banget kanggo karya desain, sanajan digunakake kanggo nonton video, pancen kepenak.

Nyatane, kabeh-ing-siji yaiku komputer. Sampeyan kudu ngerti konfigurasi, kinerja lan aplikasi internal. Nanging, ora kaya komputer desktop, komputer kabeh-ing-siji bisa dibongkar lan diganti kapan wae. Sampeyan kudu mikir babagan masalah kasebut sadurunge tuku. , Utawa konsultasi karo profesional. Oke, kabeh mau kanggo dibagi, sugeng sambat.