Apa kaluwihan lan nilai sistem komputer cloud desktop?

2020/10/10

kauntungan sing paling penting saka sistem desktop cloud yaiku kerjane antarane keamanan data lan kerahasiaan banget misuwur. Keamanan lan stabilitas minangka koefisien sing dhuwur banget.

1. Data disimpen ing méga terpusat; data kasebut disimpen ing panjadwal, sing kanthi efektif ngatasi masalah data sing ilang amarga kegagalan komputer utawa kerusakan tanpa kuwatir kegagalan komputer utawa kerusakan.

2. Serep otomatis; ngatasi masalah gawe serep data kanthi apik. Serep data otomatis duwe peran apik kanggo nglindhungi data umume perusahaan. Ing proteksi pirang-pirang hard disk, regulator bisa ditindakake kanthi stabil.

3. Proteksi nalika komputer desktop cloud gagal. Nalika nggarap sistem cloud desktop, data ora bakal ilang nalika kedadeyan sing ora dikarepake nyebabake mati listrik utawa layar biru. Sampeyan mung kudu miwiti maneh utawa ngganti terminal cloud supaya bisa terus digunakake.

4. Nalika sistem mlaku, nggunakake catu daya USP. Sanajan kegagalan listrik sing ora dikarepake, bisa gumantung karo panjadwal awan kanggo pasokan listrik sing ora terganggu. Kanthi sawetara cadangan data hard disk, sanajan hard disk rusak, data ora bakal ilang.


Cloud Desktop Computer

5. Pelabuhan bisa dikontrol sesuai karo sarat ing perusahaan panuku. Sampeyan kudu mateni utawa mbukak kabeh sah dening perusahaan. Kontrol lengkap USB, port serial, port paralel, infrared, lan liya-liyane bisa niru perusahaan kanthi efektif. Data bocor.

6. Platform anti-virus maya, sistem umum bakal ngalami kerugian serius nalika nemoni virus. Sistem desktop cloud duwe mekanisme anti-virus super lan teknologi penyebaran sing unggul banget kanggo nglindhungi sistem saka kerusakan.

7. Jaringan kasebut diisolasi kanthi efektif. Ing njero lan njaba kantor pancen pisah saka njaba. Jaringan internal utamane digunakake kanggo ngolah data kantor, kanthi efektif ngisolasi file saka njaba jagad

8. Dokumen manajemen terdesentralisasi, macem-macem level staf, panguwasa uga beda, informasi data luwih tata lan aplikasi sistematis.