Apa kaluwihan saka tutul kabeh-ing-siji?

2020/10/12

Mesin tutul kabeh-ing-siji pancen nggabungake tutul lan kontrol. Mesin tutul kabeh-ing-siji bisa nambah efisiensi kerjane. Minangka piranti input, layar tutul kabeh-siji-siji duwe macem-macem kaluwihan kayata ketahanan lan daya tahan, respons cepet, hemat ruang, lan komunikasi sing gampang. Pangguna bisa kanthi cepet entuk informasi sing dikepengini kanthi nutul alon-alon layar mesin nganggo driji, supaya interaksi manungsa-komputer luwih trep. Minangka mesin teknologi tinggi, mesin tutul kabeh-siji-siji wis mboko sithik ngganti layar tutul murni, saengga pangguna bisa ngrasakake karakteristik interaksi bebas ing antarane manungsa lan mesin, lan duwe efek interaksi sing apik.

Tutul kabeh-ing-siji digunakake ing industri sing gegandhengan, umume ing industri finansial kanggo pitakon bisnis lan tampilan informasi sing gegandhengan, telecom, pitakon bisnis aula bisnis Unicom utawa promosi produk, blanja mall lan mal blanja gedhe promosi produk promosi lan produk liyane Kanggo aplikasi kayata pitakon, bioskop skala gedhe digunakake kanggo tampilan video lan apresiasi film, pesenan swalayan lan publisitas ing katering industri, lan aplikasi mulang bisa digunakake ing piwulang multimedia utawa dikombinasikake karo papan tulis elektronik kanggo nggayuh piwulang multimedia. Kajaba iku kanggo industri ing ndhuwur, ana akeh aplikasi sing bisa digunakake. Ing industri mesin iklan tradisional, mesin tutul kabeh bisa digunakake nampilake konten promosi kanthi luwih cetha lan efek apik ing interaksi. Volume penjualan mesin tutul kabeh-ing-siji, utamane siji horisontal, wis wiwit separo kapindho 2013 nganti saiki Ing kuartal pertama 2014, wis ana lompatan kualitatif. Dadi apa maneh lan luwih akeh pelanggan sing seneng ndemek kabeh? Apa kaluwihane?



Ayo diwiwiti kanthi akal sehat dhasar kanggo tutul siji mesin. Mesin tutul kabeh-ing-siji nggabungake layar tutul canggih, kontrol industri, komputer lan teknologi liyane, sing bisa mujudake pitakon informasi publik, lan dilengkapi scanner bekas driji, scanner, maca kertu, printer mikro lan periferal liyane, sing bisa nyadari sidik jari rawuh, kertu geser, nyithak, lsp. Kebutuhan khusus. Nambah piranti lunak sing gegandhengan bisa ngerteni luwih akeh fungsi aplikasi tambahan. Layar sentuh nduweni papat utawa lima layar resistif kawat, layar gelombang akustik permukaan, layar inframerah, film sentuhan nano hologram lan layar sentuh liyane sing apik ing omah lan ing luar negeri, sing bisa nyukupi kabutuhan aplikasi para pangguna ing macem-macem wilayah lan papan. Nanging, amarga kinerja biaya sentuh infrared sing cukup larang, layar tutul infrared saiki dadi arus utama. Mesin tutul kabeh-ing-siji minangka produk tutul sing nggabungake layar tutul lan piranti lunak sing gegandhengan lan nglengkapi nganggo paket njaba kanggo mriksa panggunaan kasebut.

Layar tutul capacitive ora mbutuhake nggunakake mouse utawa keyboard. Kabeh operasi komputer bisa diwujudake kanthi nutul kanthi entheng utawa ngusap layar, nggawe komputer luwih gampang digunakake. Sing paling gedhe inovasi komputer tutul yaiku nggunakake teknologi multi-tutul, yaiku ngganti kabeh cara interaksi karo komputer karo wong.