Pc panel sentuh industri

Shenzhen ThinkView Technology Co., Ltd sing digawe ing taun 2008, fokus ing pengembangan lan produksi produk komputer kayata All in one PC, Touch AIO PC, Gaming Monitor, Touch Monitor, Gaming AIO lan mini box PC. Produk kami akeh digunakake ing macem-macem bidang, kayata ing i-cafe, pendhidhikan, kantor, hotel, sistem KASINO, peralatan industri & medis lan hiburan ing omah.

Kita duwe tim R&D, manajemen lan pabrikan sing mampu banget, lan sregep kanthi tliti, tliti kanthi rinci lan terus-terusan ora golek kekurangan produk, mula kita bisa nggayuh panjaluk lan pangarepan para pelanggan. Lan produk kita disetujoni karo kabeh jinis sertifikasi kualitas kayata CCC, CE lan FCC. â € œProfesional lan Didedikasikanâ, lan âKualitas lan Kinerja Dhuwurâ iku motto kita kanggo kabeh wektu.

Kita wis setya taun kanggo ngawasi lan produk PC R&D lan inovasi. Kanggo nggayuh keragaman pelanggan lan panjaluk sing dipersonalisasi, kita kudu tetep sesambungan lan pertukaran teknis kanthi rantai pasokan ndhuwur, kayata panyedhiya panel LCD SAMSUNG, AUO lan BOE, pemasok CPU Intel. Kangge, kita bisa kerja bareng karo agen ThinkView dhewe lan akeh merek liyane kayata, ViewSonic, ZTE, GreatWall, Hedy, Haier.

Monitor lan kabeh ing siji PC wis didol kanthi apik ing pasar domestik lan luar negeri kayata, AS, Kanada, Rusia Vietnam lan negara-negara Amerika Selatan. Selaras karo prinsip kerja sama lan entuk manfaat bebarengan, kita nampani pelanggan saka saindenging jagad lan kanthi tulus nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanthi rega sing paling apik.
<1>