23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc

23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc

Kabeh ing siji komputer desktop nganggo kaca sing dikencengi dirancang kanggo omah umum, lan kantor sing butuh stabil lan elegan Kabeh ing sak PC, ana piring logam kukuh sing ana ing njero, nggawe komputer stabil lan nglindhungi saka EMI / EMC.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kabeh ing siji komputer desktop


1.Produksi Pambuka Kabeh ing siji komputer desktop

Kabeh ing siji komputer desktop nganggo kaca sing dikencengi dirancang kanggo omah umum, lan kantor sing butuh stabil lan elegan Kabeh ing sak PC, ana piring logam perusahaan sing gedhe ing njero ruangan, nggawe komputer stabil lan nglindhungi saka EMI / EMC.


2. Fitur ringkes Kabeh ing siji komputer desktop

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; / Pentium & reg; / Skylake / Kabylake / Geminilake / Coffeelake CPU

â € ¢ Layar LCD asli FHD 1920 * 1080P

â € ¢ Ukuran tampilan 23.8â € ™ â € ™

â € ¢ Rasio 16: 9

â € ¢ 10 sentuhan kapasitif opsional opsional

- Sudut miring saka -5 ° 50 °, ergonomis

â € ¢ VESA dipasang 100 * 100mm


3. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabeh ing siji komputer desktop

Ukuran Tampilan

23.8â € ™

Cilik

Kasus Plastik ABS

Werna

Putih / Ireng

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

Full HD 1920 * 1080P

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W / 90W / 120W

GPU

Intel terintegrasi & reg; HD Grafis

Motherboard

17 * 17cm Tipis Mini ITX (dhukungan link J3160 / J1900 / Apollo / Gemini Lake / H81 / B85 / H110 / H310C / B360 / H410 / ......)

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung saka motherboard)

Port I / O sisih

USB2.0 * 2 (standar)

Pamaca kertu

Nggih

CPU

Intel & reg; Atomâ „¢ / Celeron & reg; / Pentium & reg; / Coreâ„ ¢ / Skylake / Kabylake / Coffeelake i3 i5 i7 (opsional)

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD (opsional)

Tutul

10 titik KapasitifTouch (opsional)

Drive Optik

Ora ana

VESA WALL MOUNT

100 * 100mm

Mouse & Keyboard

Mouse keyboard / Kabel nirkabel (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora Ana (Kompatibel)

Sudut Miring

ï¼ 5 ° - 50 °

Bobot net

5.2kg

Bobot reged

6,5kg

Ukuran karton


Suhu operasi

0â „ƒ- 60â„ ƒ

Asor

80%


4. Fitur Produk lan Aplikasi 21.5 inci Full HD kabeh ing siji pc

Fitur Produk:

1. Desain struktur integral Intel & reg; standar

2. Bingkai sing paling tipis / sempit

3. Dhukungan paduan aluminium poros puteran tunggal

4. Layar kapasitif tutul-titik nano pilihan 10-layar + layar tutul elektromagnetik

5. Dhukungan 100 * 100 bolongan gantung tembok standar VESA

Aplikasi produk:

Kantor bisnis, hiburan video, pendhidhikan lan pengajaran, kustomisasi industri


5. Kualifikasi Produk 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo njamin kualifikasi kanggo umume pasar ing saindenging jagad.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani Full HD 21.5 inci kabeh ing siji pc

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina

20ft

20ft

20ft

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.



7. FAQ

Ora duwe kekuwatan

Priksa manawa adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa kabeh PC ora ana ing mode "turu" utawa mode "siyaga".

Ora Ana Jaringan

Priksa kabel jaringan banjur bisa nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.

Tags Panas: 23,8 inci Full HD kabeh ing siji pc, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan