23.8 inci kabeh ing siji desktop
  • Air Pro23.8 inci kabeh ing siji desktop
  • Air Pro23.8 inci kabeh ing siji desktop
  • Air Pro23.8 inci kabeh ing siji desktop
  • Air Pro23.8 inci kabeh ing siji desktop

23.8 inci kabeh ing siji desktop

S300X minangka desktop pc ing FHD lan panel tanpa bingkai, desain lan biaya sing murah nanging kanthi kualitas stabil, sampeyan bisa nggunakake kanggo kantor, pendhidhikan lan tender pamrentah.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambukakabeh ing siji pc desktop

S300X minangka desktop pc ing FHD lan panel tanpa bingkai, desain lan biaya sing murah nanging kanthi kualitas sing stabil, sampeyan bisa nggunakake kanggo kantor, pendhidhikan lan pamrentah.

 

2. Fitur ringkes kabeh ing siji pcdesktop

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; / Pentium & reg; / Skylake / Kabylake / Geminilake / CoffeelakeCPU

â € ¢ AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

â € ¢ Layar LCD asli FHD 1920 * 1080P

â € ¢ Tampilan ukuran 23.8


3.ProductParameter (Spesifikasi) kabeh ana ing siji desktop pc

Ukuran Tampilan

23.8â € ™

Cilik

Kasus Plastik ABS

Werna

Ireng / Perak

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

Full HD 1920 * 1080P

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W / 90W / 120W / 150W

GPU

Grafis integral / grafis diskrit


Motherboard

17 * 17cm ITX Mini Tipis

Intel & reg; J3160 / J1900 / Apollo link / GeminiLake / H81 / B85 / H110 / H310C / B360 / H410 / ......

AMD® A300 / A320 / B550 ......

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung ing papan liya)

Port I / O sisih

USB2.0 * 2 (standar)

Pamaca kertu

Ora ana

CPU

Intel & reg; Atomâ „¢ / Celeron & reg; / Pentium & reg; / Coreâ„ ¢ / Skylake / Kabylake / Coffeelake i3 i5 i7 (opsional)

AMD & reg; Ryzen & reg; 3000 / Ryzen & reg; 4000

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD (opsional)

Tutul

Ora ana

Drive Optik

Ora ana

VESA WALL MOUNT

75 * 75mm

Mouse & Keyboard

Mouse keyboard / Kabel nirkabel (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora Ana (Kompatibel)

Sudut Miring

-3 ° â 25 °

Bobot net

5,5kg

Bobot reged

6.8kg

Ukuran karton

550 * 143 * 454mm

Suhu operasi

0â „ƒ- 60â„ ƒ

Asor

80%


4.Product Feature And Application kabeh ing siji pc desktop


Fitur produk:

Desain basa ring bentuk ruyi eksklusif

Bingkai sing paling lancip / sempit

Gawe desain USB dobel

Dhukungan tembok gantung

Pambuka Produk:

Versi Bisnis Ruyi Series:

Posisi: Seri Ruyi BUSII-05 ditargetake kanggo rumah tangga pribadi, pendhidhikan lan pamulangan, hotel, medis lan industri liyane.

Katon: Tekstur bolong ing sisih mburi cangkang dicampur karo perawatan semprotan perak saka pigura ngarep lan dhukungan "Ruyi" digawe saka paduan aluminium lan basis cincin berongga. Kanthi bingkai mikro sing sempit / ora ana desain bingkai, umume, nuduhake rasa estetis kanthi maksimal.

Disipasi panas: Papan elektrolisis perangkat keras internal, saka sisih ngisor nganti saluran disipasi panas CPU ndhuwur, kanthi sisih mburi cahya saka panas panas tahan debu sing didhelikake, ing konfigurasi perangkat keras bisa memenuhi kantor saben dina, hiburan video lan game biasa lan kabutuhan liyane , panas sepi lan sithik.


5.Product Details kabeh ing siji pc desktop


6. Kualifikasi Produk kabeh ing siji pcdesktop

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo kualifikasi ensuretheir kanggo umume pasar ing donya.

7. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani kabeh ing siji pc desktop

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina


20ft

20ft

20ft


kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.











8. kabeh ing FA desktop desktop

Ora duwe kekuwatan

Priksa manawa adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa ing Kabeh pc ora ana ing mode â € œsareâ € utawa â € œ siyagaâ €.

Ora Ana Jaringan

Priksa kabel jaringan banjur bisa nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.

Tags Panas: 23,8 inci kabeh ing siji desktop, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.