21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc
  • Air Pro21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

Iki HD Full 21,5 inci kabeh ing siji pc kanthi kaca sing dikencengi dirancang kanggo omah umum, lan kantor sing butuh komputer AIO sing stabil lan elegan, ana piring logam kuat ing njero, nggawe komputer stabil lan nglindhungi saka EMI / EMC

Kirim Enquiry

Katrangan Product

21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

1.Product Introduction of 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

The 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc with toughened glass is designed for general home, and office where need stable and elegant AIO computers, there is a large firm metal plate inside, makes the computer stable and protects it from the EMI/EMC.

2.Brief features of 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; / Pentium & reg; / Skylake / Kabylake / Geminilake / Coffeelake CPU
â € ¢ Layar LCD asli FHD 1920 * 1080P
â € ¢ Tampilan ukuran 21.5â € ™
•Ratio 16: 9
â € ¢ 10 sentuhan kapasitif opsional opsional
- Sudut miring saka -5 ° 50 °, ergonomis
•VESA mount 100 * 100mm


3.Product Parameter (Specification) of 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

Ukuran Tampilan

21.5

Cilik

Kasus Plastik ABS

Werna

Putih / Ireng

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

Full HD 1920 * 1080P

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W 

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W / 90W / 120W / 150W

GPU

Intel terintegrasi & reg; HD Grafis

Motherboard

17 * 17cm Tipis Mini ITX (dhukungan link J3160 / J1900 / Apollo / GeminiLake / H81 / B85 / H110 / H310C / B360 / H410 / ......)

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung ing papan liya)

Side I / O bandar

USB2.0 * 2 (standar)

Pamaca kertu

Nggih

CPU

Intel® Atomâ „¢/ Celeron & reg; / Pentium & reg; / Intiâ „¢/ Skylake / Kabylake / Coffeelake  i3 i5 i7 (opsional)

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB  (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD  (opsional)

Tutul

10 point CapacitiveTutul  (opsional)

Drive Optik

Ora ana

VESA WALL MOUNT

100 * 100mm

Mouse & Keyboard

Kabel / Nirkabel  keyboardï¹mouse (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora ana (Compatible)

Sudut Miring

ï¼5°- 50°

Bobot net

5.2kg

Bobot reged

6,5kg

Ukuran karton

Suhu operasi

0â „ƒ- 60â „ƒ

Asor

80%


4.Product Feature And Application of 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

Fitur Produk:

1. Desain struktur integral Intel & reg; standar

2. Bingkai sing paling tipis / sempit

3. Dhukungan paduan aluminium poros puteran tunggal

4. Layar kapasitif tutul-titik nano pilihan 10-layar + layar tutul elektromagnetik

5. Dhukungan 100 * 100 bolongan gantung tembok standar VESA

Aplikasi produk:

Kantor bisnis, hiburan video, pendhidhikan lan pengajaran, kustomisasi industri


5.Product Qualification of 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo njamin kualifikasi kanggo umume pasar ing saindenging jagad.

6.Deliver,Shipping And Serving of the 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina

20ft

20ft

20ft

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.




7. FAQ

Ora duwe kekuwatan

Priksa manawa adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa kabeh PC ora ana ing mode "turu" utawa mode "siyaga".

No Jaringan

Priksa kabel jaringan banjur bisa nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.


Tags Panas: 21,5 inci Full HD kabeh ing siji pc, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan