19,5 inci AIO PC
  • Air Pro19,5 inci AIO PC
  • Air Pro19,5 inci AIO PC
  • Air Pro19,5 inci AIO PC
  • Air Pro19,5 inci AIO PC

19,5 inci AIO PC

19,5 inci AIO PC desain AIO PC sing langsing, bobote sithik, konsumsi sithik, gampang banget kanggo obah lan cocog kanggo ruang winates, bisa digunakake kanggo terminal awan, pendhidhikan bocah lan kantor perusahaan finansial.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka 19,5 inci AIO PC

19,5 inci AIO PC desain AIOPC ramping, bobote sithik, konsumsi sithik, gampang banget kanggo dipindhah lan cocog kanggo papan winates, bisa digunakake kanggo terminal awan, pendhidhikan bocah lan kantor perusahaan finansial.

 

2. Fitur ringkes19.5 inci AIO PC

â € ¢ Intel & reg; Celeron & reg; J1900 / J3160 / N3450 / N3350

•Display size 19,5â € ™

â € ¢ Desain langsing

â € konsumsi kurang


3. Parameter Produk (Spesifikasi) PC ​​AIO19,5 inci

Ukuran Tampilan

19,5â € ™

Cilik

Kasus Plastik ABS

Werna

Ireng

Rasio Tampilan

16: 9

Resolusi

1366 * 768

Jaringan

Realtek (10/100/1000 Mbps)

WIFI

802.11 a / b / g / n / AC WIFI + BT

Kamera internal

0,3M / 2,0M piksel

Speaker Stereo

3W + 3W 

Pasokan Daya

Adaptor Daya 36W / 48W / 60W

GPU

Intel terintegrasi & reg; HD Grafis

Motherboard

17 * 17cm ITX Mini Tipis

dhukungan Intel® Atomâ „¢/ Celeron® / Apollo link / Danau Gemini ......

Support AMD & reg; A3 A4

I / O bandar

USB2.0 * 2 / USB3.0 * 2 / RJ45 * 1 / Mic * 1 / HDMI * 1 / Earphone * 1 / VGA * 1 (gumantung ing papan liya)

Side I / O bandar

USB2.0 * 2 (standar)

Pamaca kertu

Ora ana

CPU

Intel & reg; Celeron & reg; J1900 / J3160 / N3450 / N3350

AMD & reg; A3 A4

Ram

DDR3 / DDR4 SO-DIMM 2GB-16GB  (opsional)

Panyimpenan

2,5 '' 500GB-1TB HDD / 16GB-256GB SSD  (opsional)

Tutul

Ora ana

Drive Optik

Ora ana

VESA WALL MOUNT

75 * 75mm

Mouse & Keyboard

Kabel / Nirkabel  keyboardï¹mouse (opsional)

Menang 7 / WIN8 / WIN10 / Linux

Ora ana (Compatible)

Sudut Miring

ï¼3Â °- 25Â °

Bobot net

kg

Bobot reged

kg

Ukuran karton

Suhu operasi

0â „ƒ- 60â „ƒ

Asor

80%

4. Fitur Produk lan Aplikasi 19,5 inci AIO PC


Fitur produk:

Desain basa ring bentuk ruyi eksklusif

Bingkai sing paling lancip / sempit

Gawe desain USB dobel

Dhukungan tembok gantung

Pambuka Produk:

Versi Bisnis Ruyi Series:

Posisi: Seri Ruyi BUSII-05 ditargetake kanggo rumah tangga pribadi, pendhidhikan lan pamulangan, hotel, medis lan industri liyane.

Katon: Tekstur bolong ing sisih mburi cangkang dicampur karo perawatan semprotan perak saka pigura ngarep lan dhukungan "Ruyi" digawe saka paduan aluminium lan basis cincin berongga. Kanthi bingkai mikro sing sempit / ora ana desain bingkai, umume, nuduhake rasa estetis kanthi maksimal.

Disipasi panas: Papan elektrolisis perangkat keras internal, saka sisih ngisor nganti saluran disipasi panas CPU ndhuwur, kanthi sisih mburi cahya saka panas panas tahan debu sing didhelikake, ing konfigurasi perangkat keras bisa memenuhi kantor saben dina, hiburan video lan game biasa lan kabutuhan liyane , panas sepi lan sithik.

5.Rincian Produk PC AIO 19,5 inci


6. Kualifikasi Produk 19,5 inci AIO PC

CE Fcc lan RoHS bisa disertifikasi kanggo njamin kualifikasi kanggo umume pasar ing saindenging jagad.




7. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani PC AIO 19,5 inci

QTY (pcs)

Conto

20-50 pcs

50-200

200-500

500-1K

Ndhuwur1K

Pangiriman (dina)

7dino

10-12 dina

12-15 dina

15-20 dina

20-30 dina

30-35 dina

20ft

20ft

20ft

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

kanthi palet

w / o palet

Loading Qty.


8. FAQ PC AIO PC 19,5 inci

Ora duwe kekuwatan

Priksa sing adaptor daya lan kabel listrik wis nyambung kanthi apik.

Tombol daya insure bisa digunakake kanthi normal.

Ora ditampilake

Priksa ing Kabeh pc ora ana ing mode â € œsareâ € utawa â € œ siyagaâ €.

No Jaringan

Priksa kabel jaringan banjur bisa nyambung yen sampeyan nggunakake jaringan kabel.

Priksa fungsi wifi dibukak yen sampeyan nggunakake jaringan nirkabel.

Tags Panas: 19,5 inci AIO PC, China, murah, paling anyar, pabrik, pabrik, pemasok

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.