Babagan kita

Shenzhen ThinkView Technology Co., Ltd sing digawe ing taun 2008, fokus ing pengembangan lan produksi produk komputer kayata All in one PC, Touch AIO PC, Gaming Monitor, Touch Monitor, Gaming AIO lan mini box PC. Produk kami akeh digunakake ing macem-macem bidang, kayata ing i-cafe, pendhidhikan, kantor, hotel, sistem KASINO, peralatan industri & medis lan hiburan ing omah. Kita duwe tim R&D, manajemen lan pabrikan sing nduweni kemampuan, lan kabeh wektu sregep, tliti kanthi rinci lan terus-terusan ngupayakake cacat ing produk, mula kita bisa nggayuh panjaluk lan pangarepan para pelanggan. Lan produk kita disetujoni karo kabeh jinis sertifikasi kualitas kayata CCC, CE lan FCC. â € œProfesional lan Didedikasikanâ, lan âKualitas lan Kinerja Tinggiâ iku motto kita kanggo kabeh wektu. Kita wis setya taun ngawasi R&D lan inovasi produk PC. Kanggo nggayuh keragaman pelanggan lan panjaluk sing dipersonalisasi, kita kudu tetep sesambungan lan pertukaran teknis kanthi rantai pasokan ndhuwur, kayata panyedhiya panel LCD SAMSUNG, AUO lan BOE, pemasok CPU Intel. Kangge, kita bisa kerja bareng karo agen ThinkView dhewe lan akeh merek liyane kayata, ViewSonic, ZTE, GreatWall, Hedy, Haier.

Rincian
Warta

Apa sampeyan bisa menehi saran babagan pitakon. Rega lan layanan kita mesthi bakal marem sampeyan ~